We verwelkomen je met wapperende linten in allerlei kleuren, de eerste belevenis is al te horen, ons muziekpad! Laat je betoveren door de magische klanken onder de schaduw van onze prachtige moerbeiboom! Door langs ons blote voeten en blotehandenpad, van hard tot zacht en van glad tot bobbelig, voel maar eens goed wat al die sensaties met je doen.

Oeps, hoor ik daar nou een kikker? En wat zit daar in dat kooitje? Kijk je onderweg of je al onze verstopte dieren kan vinden?

Bij het speelpad kan je even je rolstoel weer voltanken aan de benzinepomp, of gekke bekken trekken bij de lachspiegels, met de periscoop kijk je ineens een stukje over het hek heen!

Even uitrusten bij het stilteplekje is ook fijn, tussen de ruisende bamboe hoor je het water kabbelen. Even lekker zitten op de grote zwerfkeien of onder het prieeltje.

Bij de moestuin kan je de oogst van de dag bekijken, wat groeit daar allemaal voor lekkers? Bij de boot lees je het spannende verhaal van Bidningahusem, oeroude geschiedenis in de Flevopolder! Tijd voor het bloemenlabyrinth! Laat je verrassen door dit magische labyrinth, zomers omgeven door prachtige bloemen en planten en heel veel vlinders, s’winters omgetoverd tot een betoverend lichtjesfestival.

In het midden van het labyrinth kan je de fontein vinden, geniet van het spetterende water en van de visjes, ben je ondertussen een beetje moe geworden? Dan is het heerlijk om even te chillen in de snoezelschommels! Tijd voor de speeltuin! Hier kan je heerlijk spelen, met een rosltoeldraaimolen, schommels, een speelhuisje, zand en water speeltoestellen en een rolstoeltrampoline kan je je heerlijk vermaken! Even uitrusten? Bestel even wat lekkers bij onze Flevohof en neem plaats op ons tropische terras onder de veranda of tussen de palmbomen. Loungestoel, of loungeschommel en genieten maar! Door naar ons dierenrijk, de geitjes, kippen en konijnen dartelen om je heen, je kan ze vanuit je rolstoel makkelijk voeren omdat we een prachtige speelboulevard op hoogte hebben gemaakt. Hoe leuk is dat! En wie woont daar in die mooie huisjes? Achter het dierenrijk ligt onze fruittuin, van munt tot heerlijke bosaardbeitjes, van appeltjes van een oeroude boom tot lekkere kruisbessen, oeh en ruik je de kamille?