Opening

BELEEFTUIN DRAKENSTEYN IS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

Blij en trots nodigen wij jullie uit voor de feestelijke opening van onze prachtige inclusieve Beleeftuin Drakensteyn op zaterdag 16 juli 2022! Onze beleeftuin is volledig rolstoelaangepast en gericht op verbinding en samen genieten.

Laat je verwelkomen door draakjes en prinsessen, geniet van het concert van Marciano Metz en koop lootjes voor het Rad van Drakensteyn. Kom spelen in onze speeltuin. Beleef ons muziekpad. Laat je schminken. Kom knuffelen met de dieren in ons dierenrijk en geniet van het feestbuffet in onze Flevohof.

16 juli 2022 vanaf 11.00 uur

Iedereen is welkom!

Toegang en parkeren is gratis, buffet en activiteiten zijn tegen betaling.
Bestel nu je gratis kaartje voor de opening op onze website

Wat kun je tijdens de opening verwachten?

Vanaf 11:00 uur is de inloop waarna om 12:00 uur de Beleeftuin Drakensteyn officieel geopend zal worden door Cindy & Jelte en het bestuur van Stichting Jelte. Om 13:00 uur zal dan de start zijn van het buffet en zijn er rondleidingen door Beleeftuin Drakensteyn (inclusief koffie en theehuys De Flevohof en snoezelruimte Pandora) evenals door het ernaast gelegen Specialistisch Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie en Begeleiding – De Roode Draak.

Een feest kan niet zonder muziek, daarom komt om 15:00 uur Marciano Metz optreden. Tussendoor kunnen de kinderen geschminkt worden en is er voldoende te beleven. We eindigen de dag rond 16:00 uur met het rad van Drakensteyn, met een afsluiting om 17:00 uur. Kortom, een volle dag.

Tijdens de openingstijden is er altijd een beheerder met een aantal assistenten aanwezig. Zij beheren de toegang en de tuin met alle locaties.