KOM BINNEN IN ONZE MAGISCHE WERELD!

We verwelkomen je met wapperende linten in allerlei kleuren, de eerste belevenis is al te horen, ons muziekpad! Laat je betoveren door de magische klanken onder de schaduw van onze prachtige moerbeiboom!

Voel en luisterroute

Door langs ons blote voeten en blotehandenpad, van hard tot zacht en van glad tot bobbelig, voel maar eens goed wat al die sensaties met je doen. Oeps, hoor ik daar nou een kikker? En wat zit daar in dat kooitje?

Speelpad

Bij het speelpad kan je even je rolstoel weer voltanken aan de benzinepomp, of gekke bekken trekken bij de lachspiegels, met de periscoop kijk je ineens een stukje over het hek heen!

Bloemenlabyrint

In het midden van het bloemenlabyrint vind je de fontein, geniet van het spetterende water en van de visjes, ben je ondertussen een beetje moe geworden? Dan is het heerlijk om even te chillen in de snoezelschommels!

Beleeftuin

Tijd voor de beleeftuin! Hier kan je heerlijk spelen, met een rolstoeldraaimolen, schommels, een speelhuisje, zand en water speeltoestellen en een rolstoeltrampoline kan je je heerlijk vermaken!

Dierenrijk

De geitjes, kippen en konijnen dartelen om je heen, je kan ze vanuit je rolstoel makkelijk voeren omdat we een prachtige speelboulevard op hoogte hebben gemaakt. Hoe leuk is dat!  En wie woont daar in die mooie huisjes?

Fruittuin

Achter het dierenrijk ligt onze fruittuin, van munt tot heerlijke bosaardbeitjes, van appeltjes van een oeroude boom tot lekkere kruisbessen, oeh en ruik je de kamille?