HerfstFair in Beleeftuin Drakensteyn

UITSLAG VERLOTING SCHILDERIJ ‘DE IJSVOGEL’ TWV 250 EURO is gevallen op een NUMMER tussen de 290 en 300

Degene die een foto met ons deelt van één van deze lotnummers kan ons berichten via info@beleeftuindrakensteyn.nl. Mocht u het winnende lotnummer insturen dan zullen we persoonlijk een moment afstemmen om het schilderij met lijst officieel aan u te overhandigen.

Zaterdag 29 oktober 2022 van 11.00 – 16.00 uur

Volop de herfst beleven in Beleeftuin Drakensteyn. Kraampjes gevuld met de lekkerste en mooiste producten van lokale ondernemers uit de polder. Denk aan herfstbieren en wijnen, herfstboeketten en pompoenen, lamsvlees en boerenkazen, aan lekkers en moois geen tekort! Ook mag je van alles wat proeven en tref je de mensen achter het product die vol passie kunnen vertellen over dat wat hun drijft en wat zij te bieden hebben! Er worden workshops tussen 13.00 – 16.00 uur aangeboden voor kinderen uiteraard in het thema herfst die ook toegankelijk zijn voor kinderen met ´special needs´.

In onze tuin hebben we namelijk geen beperkingen, alles is rolstoeltoegankelijk en we richten ons op een ervaring met alle zintuigen, dus of je nu in een rolstoel zit of loopt, blind bent of doof, bij ons kan je altijd meedoen! Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, je papa en mama, je buurmeisjes en neefjes, je opa en oma, en kom spelen, proeven en beleven tijdens de HerfstFair in Beleeftuin Drakensteyn!

Toegang tot dit evenement kost 3 euro per persoon hierbij zit de toegang tot de tuin en de speeltoestellen inbegrepen.